SIGUE MI PÀGINA DE FACEBOOK TARRAGONA

OFERTES D'OCUPACIÓ I CURSOS A TARRAGONA AVUI

ÚLTIMES OFERTES D'OCUPACIÓ PUBLICADES

sábado, 11 de abril de 2015

Programas de emprendedores, programes emprenedors, franquicias, franquicies, cursos, Ofertas de empleo, ofertes feina, Ayuntamiento, Ajuntament, Tarragona

Programes d'emprenedors, franquícies, cursos, Ofertes de treball, Ajuntament,Els empresaris de la Ribera d’Ebre ja tenen al seu abast el programa Reempresa

Publicado el 9 de abr. de 2015
El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha presentat el programa Reempresa de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’un programa que posa en contacte empresaris que volen vendre el seu negoci amb emprenedors disposats a comprar-lo. Reempresa és un projecte que s'està implementant a les comarques de Tarragona fruit d'un conveni de col·laboració entre la Diputació i la patronal Cecot. El president de la patronal, Antoni Abad, ha detallat quins són els objectius d’aquest programa que ha qualificat com una oportunitat per a les petites i mitjanes empreses de la comarca.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat que el programa permet aprofitar i evitar la pèrdua de la feina realitzada durant generacions en diferents empreses de la comarca.

Quant al desenvolupament econòmic de la comarca, i més concretament, sobre la visita realitzada recentment als països escandinaus per part de les empreses de fruita dolça de la Ribera d’Ebre i representants de l’ens comarcal per explotar i conèixer nous mercats on poder exportar els seus productes, Jardí ha dit que el resultat ha estat dels millors aconseguits en els darrers anys.

EMPRENEDORS TARRAGONA
CURSOS TARRAGONA 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ofertes d'ocupació treball a Tarragona


OCUPACIO A TARRAGONA
TREBALL A TARRAGONATRBARE FEINA A TARRAGONA

Ofertas de empleo y trabajo en Tarragona


EMPLEO EN TARRAGONATRABAJO EN TARRAGONA

TwitVideocurriculum

Paula Pérez Toledo

@TwitVideoCurric

Estudio Relaciones Laborales y Recursos Humanos en la Universidad Complutense (Madrid) 
 Madrid

 Se unió en diciembre de 2011
Paula Pérez Toledo
TE AGRADECERIA COMPARTIR MI BLOG CON TUS SEGUIDORES EN GOOGLE+, TWITTER, FACEBOOK, ETC. ¡GRACIAS!

LANZADERAS DE EMPLEO

LISTA: LANZADERAS DE EMPLEO TWITVIDEOCURRICULUM 
Emprendimiento solidario

SIGUE MI BLOG PARA ESTAR INFORMADO

Buscar este blog