SIGUE MI PÀGINA DE FACEBOOK TARRAGONA

OFERTES D'OCUPACIÓ I CURSOS A TARRAGONA AVUI

ÚLTIMES OFERTES D'OCUPACIÓ PUBLICADES

martes, 10 de febrero de 2015

Videos y tweets que pueden ayudar buscar empleo. Bolsa de trabajo en:Tarragona, Diputació, Ajuntament, Ayuntamiento, Reus, Salou, Tortosa, Valls, Vendrell, Vila-seca, Vilaseca,Ferré reitera que el nou catàleg de llocs de treball s’ajusta a la legalitat

Publicado el 13 de ene. de 2015
L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha comparegut aquest dimarts davant els mitjans de comunicació acompanyat de la regidora d’Hisenda, Isabel Ferré, i el regidor de Personal, Antoni Obalat, per defensa una vegada més la legalitat del nou catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament, després que els grups municipals del PSC i ERC ho hagin posat en qüestió. Ferré ha reiterat que el document té l’aval dels serveis tècnics de la Diputació de Tarragona, està redactat d’acord amb la llei i sota criteris de legalitat i imparcialitat.

L’alcalde d’Amposta també ha volgut deixar clar que tant l’antic complement de productivitat com el nou complement específic s’ajusten a la legalitat i estan justificats segons el mateix informe de la Diputació.

En aquesta línia, Ferré ha assenyalat que els sindicats de personal de l’Ajuntament estan d’acord amb el 99’6% de la nova relació valorada de llocs de treball. D’altra banda, ha remarcat que l’informe de secretaria i intervenció en cap apartat recull que s’hagi comés cap il·legalitat.

Ferré també ha negat que s’hagin creat noves figures laborals per diluir la feina de la secretària i de la interventora municipal, com han afirmat des de l’oposició, tot reiterant que aquestes figures ja existien, i que són un recolzament a la tasca de les dues habilitades nacionals.

L’alcalde d’Amposta també ha acusat el PSC i ERC de desconèixer el funcionament de l’administració local, quan van advertir que denunciarien el catàleg als organismes superiors. Ferré ha explicat que és el mateix consistori qui té l’obligació legal de comunicar el catàleg de llocs de treball als organismes competents de la Generalitat i de l’Estat. En aquest punt, l’alcalde d’Amposta ha acusat socialistes i republicans de fer una “política mediocre” per erosionar l’equip de govern amb aquesta qüestió.

Ocupacio a Tarragona, empleo en Twitter


Buscar ofertas de empleo, bolsa de trabajo, provincia, Ajuntament, Ayuntamiento, Diputació: Tarragona, Reus, Tortosa, Vendrell, Cambrils, Valls, Salou, Calafell, Amposta, Vilaseca, Vila-seca, Torredembarra, San Carlos de la Rápita, Sant Carles de la Ràpita, Cunit, Deltebre, Montroig, Mont-roig del Camp, 10.000 hab., Alcanar, Roquetas, Roquetes, La Ametlla de Mar, L'Ametlla de Mar, Montblanch, Montblanc, Ulldecona, Constantí, Riudoms, Cenia, La Sénia, Roda de Bará, Vandellós y Hospitalet del Infante, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Arbós, L'Arboç, Mora de Ebro, Móra d'Ebre, La Selva del Campo, La Selva del Camp, 5.000 hab., 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ofertes d'ocupació treball a Tarragona


OCUPACIO A TARRAGONA
TREBALL A TARRAGONATRBARE FEINA A TARRAGONA

Ofertas de empleo y trabajo en Tarragona


EMPLEO EN TARRAGONATRABAJO EN TARRAGONA

TwitVideocurriculum

Paula Pérez Toledo

@TwitVideoCurric

Estudio Relaciones Laborales y Recursos Humanos en la Universidad Complutense (Madrid) 
 Madrid

 Se unió en diciembre de 2011
Paula Pérez Toledo
TE AGRADECERIA COMPARTIR MI BLOG CON TUS SEGUIDORES EN GOOGLE+, TWITTER, FACEBOOK, ETC. ¡GRACIAS!

LANZADERAS DE EMPLEO

LISTA: LANZADERAS DE EMPLEO TWITVIDEOCURRICULUM 
Emprendimiento solidario

SIGUE MI BLOG PARA ESTAR INFORMADO

Buscar este blog